Artist : Happy Asmara Feat Delva Irawan - Nemen
Title : 77 MUSIC
Duration : 05:22
View : 292.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)
Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara Feat Delva Irawan - Nemen

Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan
Kowe konangan gendakan

Ngomongo jalokmu piye
Tak turutane, tak usahakne
Aku ramasalah yen kon berjuang dewe
Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek'e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo, nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngeboti liyane

Aku kaget ndelok status mu tangan gandengan
Jelas dudu ro aku sik ngancani koe tahunan
Janjimu janji taek jare arep tekan tuek
Nyatane cangkemu elek ati ajur mbok suwek
Tiwas wis nguwang wektu aku ngancani dapurmu
Wong kere koyo aku tok tendang seko uripmu
koe ngeboti bondo dinggo nuruti gengsimu
Koe milih kono sik iso nuruti senengmu

Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan
Kowe konangan gendakan

Ngomongo jalokmu piye
Tak turutane, tak usahakne
Aku ramasalah... yen kon berjuang dewe
Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek'e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo, nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngeboti liyane

percuma tak gondeli wong sing ora nduwe ati
aku ra mbok hargai utekmu mbok deleh ngendi
Keblongan leh ku berjuang dihancurke harapan
Kabeh sebatas angan dibuang koyo rosokan
sirahku soyo judeg nduwe pasangan sing picek
neng pikiran wis bunek critone kudu wis mandek
mlakuo karo dee tatuku tak urus dewe
saiki koe sepele ditenggo mawon karmane

Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan
Kowe konangan gendakan

Ngomongo jalokmu piye
Tak turutane, tak usahakne
Aku ramasalah yen kon berjuang dewe
Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek'e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo, nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngeboti liyane

Home